Geweldige eerste vliegles Lelystad

Lelystad Airport is druk aan het bouwen om het vakantievliegveld van Nederland te worden. Maak bij Wooning Aviation een onvergetelijke eerste vliegles Lelystad en vlieg zelf in een Cessna 172 tussen moderne en historische vliegtuigen.

Bekijk onze lessen

WAAROM WOONING AVIATION

  • Erkende vliegschool: NL-ATO-217
  • 7 dagen per week “on-air”
  • Ervaren instructeurs
  • Uitstekend onderhouden vliegtuigen
  • Pro-actief kwaliteitssysteem
  • Gratis betalen met: betaal gratis met ideal, credit card en paypal
  • Webshop gecertificeerd

LEUKE ERVARING

“Genoten van de vlucht en het enthousiasme van de instructeur! Zeker de moeite waard om eens te ervaren, aanrader!”

Johan van Enk

LEUKE VLIEGLES

“Ik kreeg een vliegles voor het behalen van mijn HBO diploma. We zijn vanuit Rotterdam naar Hoek van Holland gevolgen. Was erg leuk om zelf eens het vliegtuig te besturen. De instructeur was heel aardig en legde het goed uit. Zeker een aanrader voor anderen.”

Anita Jansen

SUPER ERVARING

“Als aircraft engineer weet ik veel over vliegtuigen, maar had nooit zelf een vliegtuig bestuurd. Dankzij Wooning Aviation heb ik mogen genieten van een geweldige vliegervaring!”

Henk ten Dam

Unieke eerste vliegles Lelystad
Lelystad Airport is het grootste vliegveld voor de kleine luchtvaart van Nederland. Maak bij Wooning Aviation een onvergetelijke eerste vliegles Lelystad en vlieg in een Cessna 172 tussen moderne en historische vliegtuigen.

Voor de vlucht is er een korte grondschool over de theorie van het vliegen en wat je kunt verwachten tijdens de vlucht. Uiteraard kun je zelf ook aangeven of je nog over een bepaalde plaats wilt vliegen tijdens de eerste vliegles. Na de grondschool loop je naar het vliegtuig om deze aan een grondige inspectie te onderwerpen. Alle bewegende onderdelen worden bekeken en uiteraard checken wij samen voor de eerste vliegles ook het oliepeil en de brandstofhoeveelheid aan boord. Dit allemaal in orde? Tijd om in te stappen!

Tijdens de eerste vliegles Lelystad heb je zelf de volledige controle over het vliegtuig, zittende op de linker “captain” stoel. Je wordt geassisteerd door een ervaren officiële vlieginstructeur. Hij geeft aanwijzigingen waar nodig en praat je door de hele vlucht, van start tot landing. Maak bochten boven Walibi, verander van hoogte boven het Veluwemeer en maak je op voor een nadering en landing via het Dolfinarium.

Je kunt kiezen uit een eerste vliegles voor jezelf of kies ervoor om ook nog 2 mensen mee te nemen die achterin van de vlucht kunnen genieten en de verrichtingen van de aspirant piloot kunnen aanschouwen. Een eerste vliegles is al mogelijk vanaf 13 jaar!

Na de vlucht ontvangt je als aspirant piloot uiteraard ook het felbegeerde eerste vliegles certificaat.7 dagen per week staan wij voor je klaar en kun je de vliegles van jouw keuze maken. En na je eerste vliegles kun je ook nog een bezoek brengen aan de Aviodrome of genieten van een heerlijke lunch bij restaurant Flantua’s.

Bestel nu eenvoudig en voordelig een eerste vliegles vanaf Lelystad Airport bij Wooning Aviation! De cadeaubon is 12 maanden geldig en is het ideale en unieke cadeau voor elke verjaardag, jubileum of afstuderen.