WAAROM WOONING AVIATION

  • Erkende vliegschool: NL-ATO-217
  • 7 dagen per week “on-air”
  • Ervaren instructeurs
  • Uitstekend onderhouden vliegtuigen
  • Pro-actief kwaliteitssysteem
  • Gratis betalen met: betaal eenvoudig en gratis met ideal, credit card en paypal
  • Webshop gecertificeerd Qshops - Webshop Keurmerk 130 (1)

LEUKE ERVARING

“Genoten van de vlucht en het enthousiasme van de instructeur! Zeker de moeite waard om eens te ervaren, aanrader!”

Johan van Enk

LEUKE VLIEGLES

“Ik kreeg een vliegles voor het behalen van mijn HBO diploma. We zijn vanuit Rotterdam naar Hoek van Holland gevolgen. Was erg leuk om zelf eens het vliegtuig te besturen. De instructeur was heel aardig en legde het goed uit. Zeker een aanrader voor anderen.”

Anita Jansen

SUPER ERVARING

“Als aircraft engineer weet ik veel over vliegtuigen, maar had nooit zelf een vliegtuig bestuurd. Dankzij Wooning Aviation heb ik mogen genieten van een geweldige vliegervaring!”

Henk ten Dam

Maak nu een onvergetelijke eerste vliegles Rotterdam!
Opzoek naar een uniek kado om aan je geliefde, zeer gewaarde werknemer of een van je kinderen (vanaf 13 jaar) te geven? Zoek niet verder en boek een onvergetelijke eerste vliegles Rotterdam. Geniet tijdens de vlucht van een ongekend uitzicht terwijl de aspirantpiloot het vliegtuig boven de stad manouvreert. Rotterdam is een absolute wereldstad en dit is vanuit de lucht heel mooi te zien. Vlieg boven het geheel vernieuwde Centraal Station, de Erasmusbrug, Euromast en natuurlijk de havens. Maar ook de kust is maar op een steenworp vliegafstand.

Rotterdam Airport wordt ook zeer frequent aangevlogen door Transavia, Cityjet, BA en vele anderen. Dit geeft de eerste vliegles een werkelijk unieke dynamiek, vliegen tussen de grote jongens! Waar kan dat? Wooning Aviation geeft dagelijks vele mensen de unieke mogelijkheid om zelf een Cessna 172 te besturen.

Iedereen vanaf 13 jaar oud kan een eerste vliegles maken. Daarnaast dien je over een geldig identiteitsbewijs te beschikken. Check-in bij Wooning Aviation en maak een vliegles die zal smaken naar meer…

Je wordt ontvangen in de terminal van Rotterdam Airport bij de informatiebalie. Samen met de instructeur neem je de te vliegen route door, fris je even je kennis op over waarom een vliegtuig ook alweer vliegt en uiteraard wat er van jou verwacht wordt. Daarna ga ja door de beveiligingscontrole zoals je dit kent van elk vliegveld en voor je het weet sta je buiten op het platform. Links zie je de vliegtuigen van Transavia en Cityjet staan terwijl je naar jouw eigen vliegtuig van het type Cessna 172 loopt. Bij het vliegtuig onderwerp je deze samen met de instructeur aan een grondige controle. Bekijk of de bewegende onderdelen goed werken, het oliepeil op orde is en er voldoende brandstof in de tanks zit.

Alles naar wens? Tijd om in te stappen! Je neemt plaats op de linkerstoel, de stoel waar de Captain zit. Voor je zie je vele knopjes, hendels en een stuur. Onder begeleiding van de instructeur ga je zelf opstijgen, vliegen en weer landen.

Maak bochten rond de Euromast, verander van hoogte langs de kustlijn van Den Haag en maak je op voor de nadering en landing via Delft. Na de landing parkeer je het vliegtuig en kijk je terug op een zeer bijzondere ervaring. Om hiervan nog lang na te genieten ontvang je het felbegeerde eerste vliegles Rotterdam certificaat.

Geef nu voordelig en snel een eerste vliegles cadeau vanaf Rotterdam Airport! Je hebt de cadeaubon als PDF meteen in huis! De cadeaubon is 12 maanden geldig en is een geweldig cadeau om te geven en mogelijk nog leuker om te krijgen…

Een eerste vliegles Rotterdam is al mogelijk vanaf € 185,- en er mogen dan ook nog 2 passagiers gratis meevliegen!

Vliegles Rotterdam
€178
EUR
Vliegles Rotterdam
4.6