Op Lelystad Airport staat een Full Motion Simulator van het type Boeing 737-800. Het is nu ook voor u mogelijk om een bijna 100% realistische vlucht te maken als Captain in dit wereldwijd zeer bekende passagiersvliegtuig.

Starten vanaf Schiphol baan 18L om daarna te landen op baan 06R in Los Angeles? Wilt u noodprocedures oefenen of juist een complete vlucht van A naar B vliegen? Of wilt u aan uw landingsvaardigheden werken? Alles is mogelijk en elke vlucht passen wij helemaal aan conform uw wensen. Het blijft zeker niet bij 1 vlucht!

Voor de vlucht kunt u nog droog oefenen op een mock-up en krijgt u een uitgebreide instructie over hoe alles werkt. Daarna neemt u plaats in de Boeing 737-800 Full Flight Simulator op de linkerstoel, de stoel voor de Captain. Naast u zit de instructeur die u door de vlucht heen praat en u aanwijzingen geeft waar nodig. Start de motoren op, taxi naar de actieve startbaan en schuiven the thrust levers helemaal naar voren om het luchtruim te kiezen!

De instructeur roept V1…ROTATE en u trekt de stuurkolom naar u toe, u vliegt! Het landingsgestel gaat naar binnen en de flaps worden ingetrokken. Accelereer naar uw klimsnelheid en klim naar een hoogte van 10 km. Onderweg gaat er wellicht iets kapot…maar u als ervaren Captain van deze Boeing 737-800 lost dat zo op! Voor u het weet is de tijd alweer voorbij en moet de landing worden ingezet. Iedereen riemen vast, stoelen in de voorste positie en cabin crew prepare for landing.

Eenmaal terug in de briefing room kunt u terugkijken op een ongekende ervaring van het zelf vliegen van een bijna echte Boeing 737-800.

Deze vlucht is voor iedereen mogelijk vanaf 11 jaar en dat 7 dagen per week.

Boek nu voordelig een unieke vliegles in een Boeing 737-800 Full Flight Simulator bij Wooning Aviation! De cadeaubon ontvangt u meteen als PDF in uw e-mail en is 12 maanden geldig. Een prachtig cadeau voor elke verjaardag!