Zelf vliegen in een echt vliegtuig is 7 dagen per week mogelijk!

Waarom nog verder dromen over iets wat binnen handbereik ligt. Vanaf € 115,- maakt u al een onvergetelijke eerste vliegles in een Diamond Katana DA-20 vanaf Lelystad Airport.

Vliegt u liever vanaf Rotterdam Airport? Dan is dit al mogelijk vanaf € 178,- en vliegt u in een schitterende Cessna 172. Zelf vliegen was nog nooit zo makkelijk. Onder begeleiding van een officieel erkende instructeur vliegt u daadwerkelijk zelf met het vliegtuig. Door de dubbele besturing die aan boord aanwezig is hoeft u zich over de veiligheid absoluut geen zorgen te maken.

Ervaar hoe het is om zelf de start uit te voeren, vlieg over het schitterende Nederlandse landschap en maak bochten daar waar u wilt. Onderweg maakt de instructeur nog een foto van u zodat u aan al uw vrienden kan laten zien welke geweldige ervaring u heeft meegemaakt. Aan het einde van de vlucht maakt u zich op voor de landing, wellicht het lastige onderdeel van de vliegles. Maar met de nodige coaching gaat u dat perfect lukken en maakt u een schitterende landing op de landingsbaan!

Zal er iemand klappen voor u?

Na de vlucht ontvangt u nog een certificaat voor de bewezen prestaties tijdens deze eerste vliegles. Het zelf vliegen heeft na deze vlucht voor u weinig verrassingen meer en zal zeker naar meer smaken!